2008. augusztus 10., vasárnap

Sarud 2008

Az idei évben is megrendezésre kerül a Tisza-party fesztivál Sarudon az Eurostrand Camping és Ifjúsági Táborban!

Sikerült a korábbinál is színesebb programot összeállítani köszönhetően támogatóinknak:

Koncertek: Zanzibar, Disco Express, Kowalsky Meg A Vega…

Programok: D’NB-Techno sátor, pénteken és szombaton egész napos színpadi programok, paintball, kajak, kenu, vízibicikli, strandröplabda, kézműves foglalkozások, csocsó, biliárd-bajnokság…

Rendezvény helye: Sarud
Rendezvény ideje: 2008. augusztus 22-24.

További információk kérhetők:


Rendezvény honlapján: www.lehetoseget.hu
E-mailben: info@lehetoseget.hu
Telefonon: Kriston Alidától - 70/326-07-07



Belépőjegyek:

Napi belépő:

- 600 Ft, mely jelentkezést nem igényel (az ár tartalmazza a programokon való résztvételt, illetve a strandolási lehetőséget)

3 napos belépő:

- Szállás faházban: 4.000 Ft (az ár tartalmazza a faházas szállást (az első 168 fő részére), a pénteki vacsorát, a szombati ebédet és vacsorát, illetve a programokon való részvételt, valamint a strandolási lehetőséget is)

- Szállás sátorban: 3.000 Ft (a sátrat mindenki magának biztosítja, az ár tartalmazza a pénteki vacsorát, a szombati ebédet és vacsorát, illetve a programokon való részvételt és a strandolási lehetőséget is)

2 napos belépőjegy vásárlására nincs lehetőség!


LEHETŐSÉG CIVIL SZERVEZETEK SZÁMÁRA:

A fesztivál 3 napja alatt 3-5000 fő részvételére számítunk. A Fesztivál főbb célkitűzései: hagyományos, megszokott fesztivállá válni; a társadalmi párbeszéd elősegítése, ezért kiemelt fontossággal bír a régió civil szervezeteinek részvétele, bemutatkozása a rendezvényen.
Ezért ezen levél formájában megkérnék minden civil szervezet vezetőjét, hogy részvételi szándékukat (ez lehet kitelepülés, fellépés valamilyen produkció, egyéb programok szervezése a civil szervezet által pl.: kézműves foglalkozás, totó, kérdőív stb.) a rendezvényen, melyet legkésőbb július 30-ig jelezni szíveskedjen.
A szervezet jelentkezéséhez letölthető a jelentkezési lap, valamint az egyének jelentkezési lapja is a www.lehetoseget.hu oldalról. A szervezeti jelentkezés határideje július 30., a résztvevői jelentkezési határideje augusztus 10., melynek betartása fontos. Ne felejtsd el, hogy az egyéni jelentkezés csak akkor érvényes, ha a 4.000 Ft, 3.000 Ft-os részvételi díjat az alábbi számlaszámra befizetted, ekkor tekintjük a szállást lefoglaltnak!
Számlaszám: Abasár és Vidéke Takarékszövetkezet - 61500073-17033473 - Lehetőséget Mindenkinek Alapítvány

A héten elkészül a rendezvény részletes programját tartalmazó szórólap, melyet elküldök majd neked. Ha valaki kér, szívesen postázok neki, hogy településén népszerűsítse a rendezvényt.

Nincsenek megjegyzések: