2009. június 21., vasárnap

Középiskolás Tábor Fonyódliget


Kedves Barátom!

A Societas – Új Mozgalom, az elmúlt évek hagyományait követve idén is középiskolás tábort szervez. A tábor tervezett létszáma 650 fő, amelyet jelentkezési sorrendben töltünk fel. Az idei tábor a tavalyihoz hasonlóan idén is Fonyódligeten, a Somogy Megyei Gyermektáborban kerül megrendezésre. A faházak, a másfél kilométeres önálló partszakasz, a sportpályák és az egyéb közösségi helyek, valamint a szervezet rátermett, tapasztalt táboroztatói garantálják a nagyszerű élményt és a biztonságos kikapcsolódást!


A tábor időpontja: 2009. július 26-augusztus 1.

Amit biztosítunk: a szállást, a napi háromszori étkezést, sportolási lehetőséget, valamint a programokon való ingyenes részvételt. Programok: éjszakai fürdőzés felügyelettel, vicces vetélkedők, közösségépítő játékok, strandolás, sportbajnokságok, koncertek és természetesen hatalmas bulik.Jelentkezési határidő: 2009. július 5. (vasárnap)

Részvételi díj: 13.000 Ft


E-mail:miskolc@societas.hu

A tavalyi tábor hatalmas sikere miatt, a várható fokozott érdeklődésből kiindulva kérlek, hogy jelentkezéseiteket minél hamarabb küldjétek el a megadott elérhetőségekre!

Nincsenek megjegyzések: